MTV: Sampo Liusjärvi selvitti Tyrväisen saamaa rangaistusta – ”Oltiin puhtaalla pöydällä”

HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.
HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.

Liigassa on viime aikoina sattunut ja tapahtunut. Puhutuin aihe on ollut Juhani Tyrväisen poikittainen maila, johon Sampo Liusjärvi antoi omat näkemyksensä.

Kaikki sai alkunsa viime viikon lauantaina, kun Helsingin IFK iski Kärppien Kristian Vesalaista poikittaisella mailalla jalkaan. Hänelle tuomittiin tempusta kaksiminuuttinen, mutta hetkeksi aikaa tilanne jäi.

Sitten Twitterissä alkoi leviämään video, joka räjäytti potin. Voit lukea asiasta lisää ja katsoa tilanteesta videon täältä.

Eilen Liigan kurinpitodelegaatiolta tuli pitkään odotettu tiedote, kun Tyrväisen kerrottiin joutuvan tilanteen vuoksi pelikieltoon. Panna oli kuitenkin monien mielestä liian lyhyt, sillä kakulla oli mittaa kuusi ottelua.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt MTV:n Tulosruutu on kysynyt Liigan kurinpitodelegaation puheenjohtaja Sampo Liusjärveltä tarkennusta pelikieltoon. Liusjärvi tietää, että tilanteessa oli valtava loukkaantumisen riski, mutta samalla hän myönsi, että ”mitään ei tapahtunut”.

– Meillä on viiden hengen kurinpitodelegaatio, joka on tämän harkinnan tehnyt. Tietynlainen referenssi olivat kauden muut pelikiellot, jos jollain lailla suhteutetaan. Tässä oltiin kuitenkin puhtaalla pöydällä ja nähtiin, että kuusi peliä tilanteesta, jossa ei kuitenkaan mitään tapahdu, on oikea rangaistus tähän asiaan, Liusjärvi kertoi Tulosruudulle.

Voit lukea MTV:n uutisen Liusjärven kaikkine kommentteineen täältä.

Suosittelemme myös:
Niinhän siinä sitten kävi – Lauri Tukosen kausi kokonaan ohi