VIDEO: Samu Perhonen esitti uskomattomia pelastuksia – vuoden torjunta jakoon?

Samu Perhonen nappasi useita huipputorjuntoja saman vaihdon aikana, kun KooKoo taipui Pelicansille lukemin 2-1.
Samu Perhonen oli ilmiliekeissä Pelicansia vastaan.

KooKoon maalivahti Samu Perhonen esitti aimo kasan loistavia torjuntoja, kun kouvolalaisseura kohtasi illan ottelussa Lahden Pelicansin.

KooKoon riveissä pelaava maalivahti Samu Perhonen oli illan ottelussa Pelicansia vastaan ilmiliekeissä. Ensinnäkin hän nappasi kamppailussa 46 torjuntaa, kun miehen joukkue hävisi ottelun lukemin 2-1. Voidaan kuitenkin hyvällä omatunnolla sanoa, että Perhosesta ei homma jäänyt kiinni.

Lisäksi 24-vuotiaalta suomalaisvahdilta nähtiin avauserässä tukku loistavia torjuntoja saman vaihdon aikana. Perhonen nimittäin otti lyhyen ajan sisällä kaksi aivan käsittämätöntä huipputorjuntaa, sekä usean, enemmän tai vähemmän, ”perustorjunnan”.

Kaiken lisäksi Perhonen kykeni temppuunsa ilman mailaa. Hän venyi kertaalleen kiekon eteen jalkapallotyyliin, ottamalla kiekon kiinni kilpikädellään. Lisäksi Pelicansin vyörytykseen mahtui yksi uskomaton mailatorjunta.

Katso video Perhosen urotöistä alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Perhonen pelaa Kouvolassa nyt toista kauttaan. Ennen tätä iltaa hän oli torjunut kuudessa ottelussa tilastoin 91,1/2.87. Hänellä on NHL-varaus Edmonton Oilersiin, kun albertalaisseura huusi hänen nimensä kolmannella kierroksella kesällä 2011.
Katso mahtavia videoita lisää TÄÄLTÄ.