VIDEO: Yleisöltä valtavat suosionosoitukset sankari Frederik Andersenille

Frederik Andersenille annettiin kunnon suosionosoitukset viime yön esityksen jälkeen.
Frederik Andersenille annettiin kunnon suosionosoitukset viime yön esityksen jälkeen.

Toronto Maple Leafsin kotiyleisö antoi valtavat suosionosoitukset Frederik Andersenille, joka oli ehdottomasti joukkueensa viime yön suurin sankari.

Toronto Maple Leafs ei suostu luovuttamaan helpolla. Se hävisi Boston Bruinsia vastaan pelattavan ottelusarjan kaksi ensimmäistä kamppailua maalisuhteella 12-4 ja oli sarjassa myös 3-1-tappiolla, mutta niin vain nuori Maple Leafs -ryhmä on kääntänyt sarjan siihen pisteeseen, että edessä on legendaarinen Game 7.

Kyseinen kamppailu pelataan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Bostonissa. Kyseessä on ensimmäisen pudotuspelikierroksen ainoa Game 7.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Maple Leafs venytti ottelusarjan ratkaisevaan kamppailuun viime yön voittonsa ansiosta, kun Bruins kaatui lukemin 3-1. Kyseessä oli tiukkaakin tiukempi mittelö, sillä Maple Leafsin viimeinen maali syntyi tyhjään rysään vain reilu minuutti ennen 60 minuutin täyttymistä.

Yksi Toronton suurimpia sankareita – kenties se kaikista suurin – oli maalivahti Frederik Andersen. Tanskalainen nimittäin nappasi ottelussa 32 torjuntaa, joista usea oli todellinen game saver.

Tämä ei mennyt myöskään Maple Leafs -faneilta ohi, sillä täyteen pakattu Air Canada Center huusi eräässä vaiheessa ottelua Andersenin nimeä. Kamppailun jälkeen, kun Andersen kävi pokkaamassa ottelun parhaan pelaajan palkinnon, osoitti yleisö hänelle suosiota seisaallaan.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sebastian Repo joutui kurinpidon hampaisiin – illan finaali jää väliin?