Video: Scott Darlingilta järkyttävä sekoilu maalilla – Rangers kuritti osumalla

Video: Scott Darlingilta järkyttävä sekoilu maalilla - Rangers kuritti osumalla

Carolina Hurricanesin maalivahdilta Scott Darlingilta nähtiin jo toinen puppelointi vähän ajan sisään, kun mies menetti kontrollin kiekosta rysänsä edessä.

Canesin 28-vuotias veräjänvartija yritti ottaa Rangersin päädystä heitettyä, hurrikaanipelaajan mailasta pompannutta roikkukiekkoa mailallaan haltuun toisen erän alkumetreillä.

Jenkkimolarin haltuunotto ei kuitenkaan onnistunut, vaan lätkä pomppasi vahdin mailasta syöttöyrityksen jälkeen suoraan oman nyytin eteen, josta newyorkilaisten hyökkääjällä David Desharnais’lla oli helppo työ siirtää limppu maaliin ja numerot tasoihin 1-1:een.

Kamppailu päättyi lopulta tylysti 5-1-lukuihin Rangersin hyväksi. Carolinan suomalaiset Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho eivät yltäneet pisteille ottelussa.

Veskarin hassi ei ollut kauden ensimmäinen, kun mies haroi tyhjää puolitoista viikkoa sitten maalillaan ja aiheutti vastustajalle yhden täysosuman epäonnistumisellaan. Uutisen aiheesta ja videon tapahtumasta voit katsoa TÄSTÄ LINKISTÄ.

Entinen Chicago Blackhawksin pelaaja Darling on torjunut sesongin alun torjuntaprosentilla 90,3 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,68. Kausi on miehen ensimmäinen carolinalaisten nutussa.

Amerikkalaisvahdin erikoinen toiminta maalinsa edustalla videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.