NHL:n suunnitelmat muuttuivat? Sebastian Aho ja Patrik Laine tulossa Suomeen

Mikäli winnipegiläistoimittajaa käy uskominen, mm. Sebastian Aho ja Patrik Laine nähdään ensi kaudella Suomessa.
Mikäli winnipegiläistoimittajaa käy uskominen, mm. Sebastian Aho ja Patrik Laine nähdään ensi kaudella Suomessa. Kuva: Getty Images

Suomalaisen jääkiekon valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuvat Sebastian Aho ja Patrik Laine nähdään tällä tietoa NHL:n runkosarjaottelun muodossa Suomessa.

Winnipeg Jetsin saapumista ensi syksynä Suomeen, kahden virallisen NHL-ottelun merkeissä, on pidetty jo pitkään lähestulkoon automaationa.

Patrik Laineen ja Joel Armian edustaman kanadalaisseuran vastustajaksi on pitkään ennakoitu Mikael Granlundin ja Mikko Koivun edustamaa Minnesota Wildia, mutta sen sijaan vastustajaksi olisikin tulossa Carolina Hurricanes, mikäli Winnipeg Sunin toimittajana työskentelevää Ted Wymania on uskominen.

Wyman kertoo henkilökohtaisella Twitter-tilillään, että Jetsin ja Hurricanesin Suomessa pelatttava kohtaaminen vahvistettaisiin tänä viikonloppuna järjestettävän NHL:n All Star -tapahtuman yhteydessä.

Mikäli Wymanin tiedot pitävät paikkansa, tarkoittaisi se sitä, että Laine ja Armia saisivat vastaansa Sebastian Ahon sekä Teuvo Teräväisen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Itse asiassa myös Jets-organisaatioon kuuluvan puolustaja Sami Nikun mukanaolo ei olisi sekään mikään yllätys, sillä hän on takonut ensimmäisellä AHL-kaudellaan 42 otteluun tehot 8+19=27.

Nikun upeasta kaudesta, ja kehitysaskeleista, kertoo paljon myös se, että viime kaudella hän teki Liigassa 27 pistettä ja hän tarvitsi siihen 59 runkosarjaottelua.

Sebastian Aho ja Patrik Laine olisivat kuitenkin eittämättä se kaksikko, joka varastaisi Suomessa sen kaikkein suurimman huomion.

Wymanin twiitin aiheesta löydät TÄÄLTÄ.