Nyt on todella ikäviä uutisia! – Sebastian Aho loukkaantui, jätti pelin kesken

Sebastian Aholle on tarjottu huhujen mukaan naurettavan pientä sopimusta.
Sebastian Aholle on tarjottu huhujen mukaan naurettavan pientä sopimusta.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho loukkaantui vierasottelussa Boston Bruinsia vastaan ja samalla hänen peräti kuuden ottelun mittainen pisteputki tuli päätökseen.

Sebastian Aho lähti otteluun Bruinsia vastaan huimassa vireessä. Hän oli kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa ja tehnyt näissä peleissä tehot 6+4=10.

Vaan putki ei enää jatkunut – itse asiassa kaikkea muuta – sillä suomalaisnuorukainen loukkaantui ottelun avauserän loppuhetkillä. Hyvin nopeasti selvisi myös se, että Aho kärsii alavartalovammasta ja sen myötä hänen osaltaan Bruins-ottelu päättyi siihen.

Loukkaantuminen tapahtui Ahon luistinten sotkeuduttua vieressä olleeseen vastustajan pelaajaan.

Ainakaan vielä tässä vaiheessa (ottelun ollessa käynnissä) Ahon loukkaantumisen vakavuudesta ei ole sen tarkempaa tietoa.

Tällä hetkellä toiveena onkin, että kyse olisi ollut lähinnä vain varotoimenpiteestä, sillä Hurricanes oli häviöllä ottelua avauserän jälkeen jo 0-4-lukemin. Siten turhien riskien välttäminen olisi saattanut tulla kyseeseen Ahon kohdalla.

Sebastian Aho on nyt pelannut kuluvalla kaudella 41 NHL-ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 13+20=33.

20-vuotias laituri taisteleekin suomalaisten pistepörssin voitosta, ellei loukkaantuminen ole vakava. Ahon ja muiden suomalaispelaajien tilastot löydät täältä.

Tässä pienimuotoisen pelon keskellä ei auta kuin odottaa uutisia Ahon tilanteesta. Sillä välin suosittelemme piristämään itseänne suomalaistaiturin edellisottelun upeilla näytteillä:
VIDEO: Niin kauniita maaleja, että sydämeen sattuu – Aho & Teräväinen -duo ilmiliekeissä!