VIDEO: Sebastian Aho ”maaliputkessa” – tyly osuma San Josea vastaan

Sebastian Aho osui tylyllä tavalla San Jose Sharksia vastaan.
Sebastian Aho osui tylyllä tavalla San Jose Sharksia vastaan.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho on jatkanut vahvaa maalitehtailuaan illan Prime Time -ottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Carolina Hurricanes pelaa paraikaa illan Prime Time -kamppailussa San Jose Sharksia vastaan. Suomalaisittain ottelu on ollut komea, sillä sekä Hurricanesin Sebastian Aho että Sharksin Joonas Donskoi ovat onnistuneet keräämään tehopisteitä.

Maalinteossa onnistunut Aho osui ensimmäisen erän lopussa, kun Sharksin Daniel O’Regan antoi huolimattoman syötön omassa kenttäpäädyssä. Hurricanesin Jordan Staal pääsi harhasyöttöön ensimmäisenä väliin, ja siirsi kiekon välittömästi maalinteko-sektorilla olleelle Aholle.

Aho iski kiekon tylyllä ja varmalla tavalla Aaron Dellin selän taakse. Suomalaishyökkääjä ei epäröinyt tilanteessa hetkeäkään, vaan laukoi kiekon nopeasti kohti Sharks-maalia. Osuma oli Ahon kauden 19. Suomalaislaituri osui myös joukkueen edellisessä ottelussa, joten nuorukaisen ”maaliputki” on nyt kahden osuman mittainen.

Voit katsoa videon Ahon osumasta alta. Jos et saa klippiä pyörimään, löydät sen myös täältä.

Donskoi sen sijaan sai ottelun ensimmäisessä erässä tililleen syötön, kun hän avusti Timo Meierin iskemän 1-0-osuman. Syöttö oli Donskoin kauden 12., jonka myötä hänellä on tilillään 21 tehopistettä.

Ottelun kolmatta erää on pelaamatta noin viisi minuuttia. Sharks johtaa kamppailua lukemin 3-1.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Elias Pettersson ihastuttaa länsinaapurissa – kieltäytyi kesällä NHL-sopimuksesta