VIDEO: Kuuma vire sen kuin jatkuu – Sebastian Aho nousi maalipörssin kolmoseksi

Sebastian Aho iski viime yönä jo kauden 21. maalinsa.
Sebastian Aho iski viime yönä jo kauden 21. maalinsa.

Suomalaishyökkääjä Sebastian Ahon viime aikainen kuuma vire on johtanut siihen, että mies on noussut NHL:n maalipörssissä jo kolmannelle sijalle.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho on ollut viime aikoina todella kovassa lennossa. Viime yönä suomalaishyökkääjä keräsi tililleen yhden maalin, kun Hurricanes kaatoi Colorado Avalanchen lukemin 3-1.

Ahon maali syntyi tällä kertaa tyhjään rysään, mutta kuten vanha sanonta kuuluu, niin kaikki lasketaan. Samalla Ahon onnistuminen tarkoitti sitä, että hän on tehnyt viimeiseen kuuteen otteluun hurjat 12 tehopistettä, joista jopa kahdeksan on maaleja.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ahon kuuma putki on nostanut samalla hänet jo koko NHL:n maalipörssin kolmanneksi, vaikka alkukausi sujuikin tehopisteiden suhteen synkissä merkeissä. Ahon edellä maalipörssissä ovat ainoastaan David Pastrnak (28 maalia) sekä Jack Eichel (24). Aholla on kasassa 21 täysosumaa, kun takana on vasta 35 ottelua.

Ahon yhden kauden maaliennätys NHL:ssä on 30 kaappia, johon hän pystyi viime kaudella. Nykyisellä tahdillaan Aho tulee kuitenkin rikkomaan heittämällä vanhan ennätyksensä.

Sebastian Ahon kuuma putki jatkui:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.