VIDEO: Sebastian Aho rikkoi vanhan ennätyksensä nerokkailla syötöillä

Sebastian Ahon loistava viime kausi ei ole jäänyt noteeraamatta.
Sebastian Ahon loistava viime kausi ei ole jäänyt noteeraamatta.

Suomalaishyökkääjä Sebastian Aho rikkoi edellisen piste-ennätyksensä jo nyt, vaikka runkosarjaa on jäljellä vielä yli yksi neljännes.

Kuluva kausi on ollut suomalaisten kannalta erinomainen. Yksi suurimpia onnistujia on ehdottomasti ollut Carolina Hurricanesin Sebastian Aho, joka oli jälleen viime yönä hyvässä vireessä, kun Hurricanes kohtasi Edmonton Oilersin.

Carolina vei kamppailun nimiinsä lukemin 3-1 ja Aho keräsi siinä samalla tililleen kaksi syöttöpistettä. Nämä nostivat miehen kauden yhteissaldon 66 pisteeseen, jonka myötä hän teki uransa NHL-ennätyksen. Nimittäin vielä viime kaudella hän teki kauden aikana 65 pistettä.

Lue myös: Mikko Koskinen sai työrauhan – Cam Talbot kaupattiin muualle

Temppu on kova, sillä kuluvaa kautta on jäljellä vielä yli neljännes. Vanha ennätys tulee siis vielä menemään heittämällä uusiksi.

Viime kaudella Aho teki 65 pistettä 78 runkosarjaottelun aikana, kun tällä kaudella kamppailuita on kertynyt tilille 58 kappaletta. Aholla on myös mahdollisuus rikkoa vanha maaliennätyksensä. Viime kaudella täysosumia syntyi 29, kun taasen kuluvalta sesongilta hänellä on 24 maalia.

Sebastian Aho rikkoi piste-ennätyksensä:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.