Ei mitään sen vakavampaa? Sebastian Aho saattaa palata tositoimiin jo piakkoin

Sebastian Ahon loukkaantuminen on laadultaan day-to-day. Juuri tätä parempia uutisia ei siis olisi voitu kuulla.
Sebastian Ahon loukkaantuminen on laadultaan day-to-day. Juuri tätä parempia uutisia ei siis olisi voitu kuulla.

Carolina Hurricanesin riveissä pelaava Sebastian Aho loukkasi itsensä toissa yönä. Kyseessä ei kuitenkaan mahdollisesti ole mitään sen vakavampaa.

Carolina Hurricanes kohtasi toissa yönä Boston Bruinsin, eikä kamppailusta jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Bruins nimittäin vei kamppailun nimiinsä lukemin 7-1, eikä jättänyt Hurricanesille lainkaan jossiteltavaa.

Bruins johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 4-0, minkä lisäksi Hurricanes-fanit kuulivat erätauolla surkeita uutisia; suomalaishyökkääjä Sebastian Aho ei nimittäin palannut jäälle enää toiseen erään, mikä luonnollisesti herätti monissakin piireissä suurta huolta.

Toki, koska ottelu oli tässä vaiheessa jo 4-0, saattoi kyse olla enemmänkin varotoimenpiteestä.

Ja jälkiviisaana on todettava, että tältä se myös vaikuttaa. Raleigh News & Observerin kiekkoitoimittaja, Hurricanesin sisäpiiriläinen, Chip Alexander kertoi nimittäin omalla Twitter-tilillään, että Ahon loukkaantuminen on laadultaan day-to-day, eli tilannetta seurataan päivittäin.

Yleensä vastaavissa tapauksissa pelaajat eivät nimittäin vietä sairastuvalla kovinkaan pitkiä aikoja. Toki poikkeuksia löytyy, mutta ainakin tällä hetkellä tuoreimmat uutiset olivat Ahon kannalta lähes parhaat mahdolliset. Kaiken lisäksi Aho on pukenut jo luistimet jalkaansa, joskaan ei aivan tositoimia varten.

Jos alla oleva kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Lisää NHL-uutisia voit lukea TÄSTÄ.