Sebastian Aho sai suitsutusta – ”Tulee olemaan todellinen tähti”

Sebastian Aho iski viime yönä jo kauden 21. maalinsa.
Sebastian Aho iski viime yönä jo kauden 21. maalinsa.

Suomalaishyökkääjä Sebastian Aho sai komeita kehuja hienon alkukautensa ansiosta. Aho on tehnyt neljään otteluun nyt kuusi tehopistettä.

Sebastian Aho on Suomessa todella arvostettu kiekkoilija ja moni pitääkin häntä jo nyt Suomen parhaana pelaajana. Tilanne on kuitenkin Pohjois-Amerikassa toinen, mikä johtuu enimmäkseen siitä, että hän pelaa Carolina Hurricanesin riveissä, joka ei missään nimessä ole NHL:n arvostetuin organisaatio.

Tilanne on kuitenkin muuttumassa, kiitos Ahon loistavan alkukauden. Suomalaishyökkääjä on pelannut alkukaudesta neljä kamppailua, joissa hän on iskenyt kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Aho onkin tällä hetkellä Hurricanesin tehokkain pelaaja.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Aho sai nyt suitsutusta NBC:n alaisuudessa toimivan Rotoworldin artikkelissa, sillä Dan Dobish nosti suomalaisen jalustalle. Dobish kirjoittikin, että Aho tulee kasvamaan vielä todelliseksi NHL-tähdeksi, eikä häntä ole vielä huomioitu pienen markkina-alueen vuoksi.

– Sebastian Aho tulee olemaan todellinen tähti, ja jos hän pelaisi isommalla markkina-alueella, usea ihminen tietäisi hänen tasonsa paremmin kuin nyt, Dobish kirjoitti.

Aho pelaa NHL:ssä kolmatta kauttaan. Tähän mennessä suomalaisen yhden kauden piste-ennätys on viime vuodelta, kun hän teki 78 otteluun 29 maalia ja yhteensä 65 tehopistettä. Jos Ahon tahti jatkuu samanlaisen koko kauden ajan, tulee tämä menemään jo hyvissä ajoin rikki.

Suosittelemme myös:
Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho vahvassa vireessä – Vancouver nurin