VIDEO: Sebastian Aho täräytti voitto-osuman irtokiekosta Penguinsin rysään

Video: Sebastian Aho täräytti voitto-osuman irtokiekosta Penguinsin rysään

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho oli ratkaisuroolissa yön NHL-kierroksella, kun mies upotti Pittsburghin voittomaalillaan.

Oulun Kärppien entisen pelaajan kauden 11. täky syntyi toisen erän loppupuolella ”Sepen” päästessä sijoittamaan ottelu 2-1-lukemiin Canesin hyväksi.

Keskimmäistä erää oli pelaamatta hieman alle kaksi minuuttia, kun hurrikaanien puolustaja Jaccob Slavin nousi pingviinien rysää kohti. Kiekko kuitenkin karkasi häneltä ja pittsburghilaisten veräjänvartija Tristan Jarry yritti tökätä limpun väljemmille vesille.

Maalivahdin yritys ei kuitenkaan täysin onnistunut, kun ensimmäisenä reboundissa oli kiinni parikymppinen Aho. Laituri tööttäsikin pelivälineen suoraan molarin kosketuksen jälkeen Pittsburghin uuniin ja pääsi juhlimaan johtonyyttiä.

Taistossa ei kuitenkaan enää onnistumisia nähty, joten Hurricanesille merkittiin tärkeät kaksi pistettä yhden täysosuman erolla. Aho valittiin mittelön tähdistöön illan toiseksi parhaaksi kiekkoilijaksi ratkaisukihauksensa johdosta.

Kiekkovirtuoosi Sebastianin maali Penguinsin verkkoon videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.