Sebastian Ahoa povataan jopa NHL:n parhaaksi pelaajaksi – ”Jos etenevät pudotuspeleihin”

Sebastian Ahoa povataan jopa aina NHL:n parhaaksi pelaajaksi saakka, jos Carolina Hurricanes onnistuu hilaamaan itsensä pudotuspeleihin.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho pelaa tähän mennessä uransa parasta NHL-kautta. On toki totta, että kyseessä on nuorukaisen vasta kolmas kausi.

Nyt toimittaja Stephen Whyno on heittänyt Twitterissä ilmoille kovan väitteen, jonka mukaan Aholla on mahdollisuus voittaa NHL:n parhaan pelaajan palkinto Hart Trophy, jos Carolina Hurricanes etenee pudotuspeleihin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Whynon mukaan Ahon mahdollisuudet ovat samaa luokkaa kuin Taylor Hallilla viime kaudella, joka vei pystin nimiinsä olleen joukkueensa ylivoimaisesti tärkein pelaaja. Ja kuten moni tietää, on MVP lyhenne sanoista Most Valuable Player (suom. joukkueen tärkein pelaaja).

Yleensä valintaprosessissa ei toki oteta tätä huomioon, vaan pysti lykätään jollekin pistepörssin kärkinimistä. Ahon tilanne on kuitenkin hiukan toisenlainen, sillä hän on Hurricanesin paras maalintekijä 24 osumallaan, minkä lisäksi hänen 67 tehopistettään on 15 enemmän kuin Hurricanesin seuraavaksi parhaalla pistemiehellä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Lue myös: VIDEO: Aleksander Barkov teki hattutempun! Yksi maaleista täysin käsittämätön

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!