Päävalmentaja avasi suunsa – Sebastian Ahon tilanteeseen saatiin lisätietoja

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Ahon nimi liitettiin Bostonissa härskiin sanaleikkiin.
Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Ahon nimi liitettiin Bostonissa härskiin sanaleikkiin.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho kärsii tällä hetkellä aivotärähdyksestä ja alavartalovammasta. Nyt hänen tilaansa saatiin lisätietoja.

Carolina Hurricanesille ei kulje kovinkaan lujaa. Seura on pelannut tammikuussa yhdeksän ottelua, joista se on voittanut kolme, minkä lisäksi joukkue on tehnyt edelliseen seitsemään otteluun vain kuusi maalia tasakentällisin.

Tilannetta ei myöskään helpota se, että joukkueen yksi tärkeimmistä hyökkääjistä, Sebastian Aho, kärsii aivotärähdyksestä ja alavartalovammasta, jotka hän sai jäätyään Calgary Flamesin Mark Giordanon jyräämäksi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Koska Aho kärsii myös aivotärähdyksestä, on hänen paluuaikataulunsa arvoitus. Päävammat kun ovat arvaamattomia tapauksia. Nyt nuorukaisen tilaan on saatu kuitenkin pientä selkeyttä, kiitos päävalmentajana toimivan Bill Petersin.

Pääkäskijä nimittäin kertoi eilisen ottelun päätteeksi, että hän ei pidä Ahon alavartalovammaa merkittävänä, ja että hän toivoo suomalaisen palaavan kaukaloihin All Star -tauon jälkeen.

NHL:n All Star -tapahtuma järjestetään tällä kaudella 27.-28.1 Floridan Tampassa. Hurricanes sen sijaan palaa tauon jäljiltä kaukaloihin 30.1., kun se kohtaa kotonaan Ottawa Senatorsin. Saattaa siis olla, että Ahon paluu on todella lähellä.

Hurricanesin otteluohjelmaan pääset käsiksi TÄSTÄ.

Maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.