VIDEO: Sebastian Repo joutui kurinpidon hampaisiin – illan finaali jää väliin?

Sebastian Repo joutui eilisen temppunsa johdosta kurinpitodelegaation käsittelyyn.
Sebastian Repo joutui eilisen temppunsa johdosta kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Tapparan Sebastian Repo on joutunut kurinpidon hampaisiin eilen nähdyn oletetun jalkapyyhkäisyn johdosta. Repo saattaa pahimmillaan missata illan finaalin.

Tappara onnistui kääntämään eilisessä ottelussa kolmen ottelun tappioputkensa voitoksi, minkä myötä se kavensi finaalisarjan otteluvoitot 3-1:een. Matka kohti kolmatta perättäistä mestaruutta on kuitenkin vielä tässä vaiheessa äärimmäisen kivikkoinen ja hankala.

Tilannetta ei myöskään helpota lainkaan se, että Tapparan 21-vuotias tähtihyökkääjä Sebastian Repo saattaa joutua tänään illalla pelattavasta finaalista sivuun. Syy tähän on se, että nuorukainen on joutunut kurinpidon hampaisiin. Kurinpitodelegaatio kertoi asiasta Twitterissä.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Repo nimittäin kaatoi eilisessä kamppailussa vastustajan ja osan mielestä Repo vaikutti käyttävän tilanteessa niin sanottua jalkapyyhkäisyä. Kyseessä on temppu, joka on herättänyt erityisesti maailman parhaassa kiekkoliigassa, NHL:ssä, paljon keskustelua ja närää. Temppua pidetäänkin todella rumana ja epäkunnioittavana vastustajaa kohtaan.

Revon tilanne on toki täysin auki, eikä sen suurempia johtopäätöksiä auta vetää ennen kurinpidon päätöstä.

Repo on pelannut kevään pudotuspeleissä 14 ottelua, joissa hän on iskenyt neljä maalia ja kaiken kaikkiaan seitsemän tehopistettä. Hän siirtyi Tapparaan kesken viime kauden Lahden Pelicansista.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tappara nollasi Kärpät – Rantakarin käytöskymppi puhutti!