Show päällä: Sebastian Repo pelikieltoon – Tappara teki tutkintapyynnön

Sebastian Repo sai pelikieltoa eilisestä jalkapyyhkäisystä.
Sebastian Repo sai pelikieltoa eilisestä jalkapyyhkäisystä.

Sebastian Repo pelikieltoon, kuului Liigan kurinpitodelegaation päätös. Tämän lisäksi kurinpito on saanut Tapparalta tutkintapyynnön.

Liigan kurinpidossa on ollut varsinainen show päällä tämän kylmän ja kolkon mutta keväisen tiistain kunniaksi. Kaikki alkoi siitä, kun Tapparan Sebastian Revon eilinen jalkapyyhkäisy otettiin kurinpidon käsittelyyn. Voit lukea asiasta lisää ja katsoa videon tästä.

Pian kyseisen uutisen jälkeen Tappara julkaisi kokoonpanonsa, joka piti sisällään myös Revon nimen. Ei kuitenkaan kauaakaan, kun nimi oli otettu pelaavasta miehistöstä pois. Sitten tipahti se kenties isoin uutinen: Repo on määrätty yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Saattaa siis hyvinkin olla, että Repo on pelannut kauden viimeisen ottelunsa, sillä sarja on tänään katkolla Kärpille.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Kurinpidon hommat eivät kuitenkaan loppuneet tähän. Nimittäin Tappara on tehnyt tutkintapyynnön Kärppien Shaun Heshkasta. Kyseinen tutkintapyyntö on tehty Heshkan käytöksestä sen jälkeen, kun hän oli kahakassa Jukka Peltolan kanssa.

Peltola oli jo jään pinnassa, kun Heshka antoi hänelle vielä poikittaista mailaa. Peltola oli menettänyt tässä vaiheessa jo kypäränsä.

Tapparan tutkintapyyntö kustansi joukkueelle 5 000 euroa. Jos Heshka ei saa tilanteesta pelikieltoa, tulee Tappara menettämään kyseiset rahat.

Suosittelemme myös:
Jokerit menettää puolustajansa SHL:ään – Niclas Andersen jättää seuran