VIDEO: Selostajan auto pitäisi siirtää välittömästi kesken pelin – ”Perkale kaikkea sitä pitääkin sattua”

Selostajan auto pitäisi siirtää kesken Mestis-ottelun.
Selostajan auto pitäisi siirtää kesken Mestis-ottelun.

Peliittojen ja Jokipoikien välisessä ottelussa nähtiin huvittava tilanne, kun kamppailun selostajan auto olisi pitänyt siirtää välittömästi.

Mestis-ottelussa nähtiin todenteolla tavanomaisesta poikkeava tapahtumasarja, joka liittyi kamppailun selostajaan. Hallissa nimittäin kuulutettiin rekisterinumero ja auto olisi siirrettävä välittömästi. Ongelma muodostui siitä, että kyseinen auto kuului ottelun selostajalle.

– Nyt tuli tämäkin ihme nähtyä. Ikään kuin olisin kuullut oman rekisterinumeron juuri tuolla kuulutettavan. Auto, joka olisi siirrettävä välittömästi ja taitaa muuten olla kuuluttajan auto, että hellurei, selostaja kertoi kesken ottelun.

Selostaja otti kuitenkin ”rebel”-vaihteen silmään eikä lähtenyt siirtämään autoa, vaan keskittyi työnsä läpiviemiseen – eli selostamiseen.

Lue myös: VIDEO: Mestiksessä silmiä hivelevän komea torjunta – selostajakin jäätyi

– No, ihan välittömästi en lähde siirtämään. Viekööt vaikka hinaajalla tai tehkööt mitä lystäävät, mutta katsotaan mitä tässä pelissä tapahtuu.

Tilannekomiikkaa lisäsi selostajan viimeinen kommentti tapauksen suhteen, sillä hän ei itsekään tahtonut uskoa tätä todeksi.

– Voi perkale, kaikkea sitä pitääkin sattua.

Selostajan pitäisi siirtää autonsa välittömästi:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!