VIDEO: Senatorsin GM nolasi itsensä täysin – jäätyi haastattelussa

Senatorsin GM Pierre Dorion jäätyi tv-haastattelussa.
Senatorsin GM Pierre Dorion jäätyi tv-haastattelussa.

Ottawa Senatorsin GM, Pierre Dorion, nolasi itsensä täysin tv-kameroiden edessä, kun häneltä kysyttiin haastattelussa helppo kysymys.

Ottawa Senatorsin GM:nä toimivalla Pierre Dorionilla ei ole ollut viime aikoina helppoa. Hän on kaupannut muun muassa Derick Brassardin, Mike Hoffmanin sekä viimeisimpänä Erik Karlssonin toisaalle.

Dorion sai kuraa niskaansa erityisesti Karlssonin vaihtokauppaamisesta, sillä moni koki, että Senators luopui megatähdestä liian halvalla. Ei ole kauaakaan, kun Senators pelasi vielä Itäisen konferenssin finaaleissa, mutta nyt tästä joukkueesta on jäljellä pelkät rippeet.

Dorion osallistui nyt Sportsnetin tv-haastatteluun, missä häneltä kysyttiin simppeli kysymys: ”kerro yksi asia, miksi olet optimistinen Senatorsin suhteen”. Dorionin vastaus aiheutti monen silmissä myötähäpeää, sillä ensinnäkin hänen vastauksessaan kesti pitkä tovi.

– Me olemme joukkue, Dorion kertoi pitkän pähkäilyn päätteeksi.

Monet fanit alkoivatkin vääntämään Dorionin vastauksesta pilkkaa Twitterissä. Ennen kaikkea GM:n vastaus kielii siitä, että joukkueen suunta on tällä hetkellä pahasti hukassa.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Battle of Alberta on täällä jälleen – NHL:n harjoitusottelussa tappelu