VIDEO: KHL:ssä jälleen tuomarifarssi – Severstalin maali hylättiin vaihtovirheenä

VIDEO: KHL:ssä jälleen tuomarifarssi - Severstalin maali hylättiin vaihtovirheenä

Pietarin SKA:n ja Severstal Tsherepovetsin välisessä sarjassa nähtiin taas tuomarivirhe SKA:n hyväksi, kun Severstalin maali hylättiin kyseenalaisesti.

Pietarin SKA kaatoi playoff-vastustajansa Severstal Tsherepovetsin sarjassa suoraan neljässä ottelussa, mutta sarjaa varjosti erinäiset tuomarivirheet.

Tänään sarjan päättäneessä kamppailussa SKA voitti vieraissa tsherepovetsilaiset 0-2 ja jatkoi sarjasta eteenpäin. Kamppailussa nähtiin kuitenkin jälleen kyseenalainen tapahtuma, kun Severstalin tärkeä 1-2-kavennusmaali hylättiin vaihtovirheenä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

SKA:n vastustaja Severstal viimeisteli 0-2-tappiotilanteessa kavennusosuman, mutta ottelun tuomarit päättivät hylätä sen, kun Severstalilla oli heidän mukaan liikaa pelaajia jäällä rysän aikaan.

Tilannetta tarkisteltiin vielä videolta, mutta päätös pysyi; ei maalia, ja pietarilaisille lopulta kahden nyytin erolla voitto.

Sarjassa on nähty myös muita Pietarin SKA:n hyväksi tuomittuja tilanteita; eilen pelatussa matsissa Jarno Koskirannan jatkoaikaonnistumista edelsi selvä paitsio, jota ei kuitenkaan paitsioksi tuomittu. Tuon tapahtuman pääset katsomaan TÄSTÄ.

Venäläistoimittaja Slava Malamud avasi myös Twitter-tilillään SKA:n tilannetta KHL:ssä. Jutun aiheesta voit lukea TÄSTÄ.

Videolla tilanne, jossa Severstalilla ”liikaa pelaajia jäällä”:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Kommentti: KHL = Putinin operoima valtiojohtoinen farssi