San Josessa on kovat piipussa – Sharks havittelee Erik Karlssonia!

Senators tarjosi Erik Karlssonille hurjaa palkkaa, mutta ongelmaksi koituivat uupuneet bonukset.
Senators tarjosi Erik Karlssonille hurjaa palkkaa, mutta ongelmaksi koituivat uupuneet bonukset.

San Jose Sharksilta löytyy jo ennestään alakerrastaan yksi maailman parhaista puolustajista Brent Burnsin muodossa ja nyt seura havittelee Erik Karlssonia.

Useat pohjoisamerikkalaislähteet kertovat San Jose Sharksin havittelevan tosissaan Erik Karlssonia alakertaansa.

Tämä tekisi eittämättä joukkueen alakerrasta yhden NHL:n vahvimmista, jollei jopa vahvimman, sillä kalifornialaisseuran takalinjoilla luutivat jo ennestään muun muassa Brent Burns sekä Marc-Edouard Vlasic.

Yleisesti ottaen Burnsia ja Karlssonia pidetään jääkiekkoilevan maailman ehdottomina ykkösniminä, mitä tulee puolustajiin, ja he ovatkin viime kausina mättäneet puolustajalle täysin uskomattomia tehopistemääriä.

Sharks olisi myös otollinen kauppakumppani Senatorsille, sillä kanadalaisseura haluaa saman kaupan yhteydessä eroon Bobby Ryanin massiivisesta 7,25 miljoonan dollarin vuosipalkasta ja hailaumalta löytyy reippaasti tilaa palkkakaton alta.

Karlssonin tiedetään olevan hyvin lähellä lähtöä Ottawa Senatorsista. Osapuolten välien kerrotaan olevan pahasti tulehtuneet, ja mikäli siirto uusiin maisemiin ei konkretisoidu nyt, sen uskotaan tapahtuvan viimeistään kesällä.

Kaikki lähti käyntiin, kun Karlsson ilmoitti syksyllä, että hän tulee vaatimaan arvoistaan palkkaa allekirjoittaessaan seuraavan sopimuksensa ja lisäsi allekirjoittavansa sopimuksen johonkin muuhun seuraan, mikäli Senators ei ole valmis tarjoamaan hänelle riittävän houkuttelevaa sopimusta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämän jälkeen Senatorsin GM:nä toimiva Pierre Dorion on puhunut julkisesti siitä, miten seuran tavoitteena on pitää Karlsson koko tämän NHL-uran ajan Ottawassa. Samaan aikaan hän heitti kuitenkin ilmoille kommentteja ”jos Wayne Gretzky kaupattiin, kuka tahansa voidaan kaupata”.

Viimeisenä niittinä Karlssonin lähdölle on pidetty Senatorsin katastrofaalisesti sujunutta kautta, joka on ajanut kanadalaisseuran uudelleenrakennusprosessin pariin.

Sharks ei ole kuitenkaan suinkaan ainoa seura, joka on kiinnostunut Karlssonista, vaan tiettävästi ainakin kuusi seuraa on keskustellut asiasta Dorionin kanssa. Lisäksi Dorionin kerrotaan ottaneen myös itse yhteyttä muihin seuroihin Senators-kapteenin kauppaamisen tiimoilta.

Eri lähteiden mukaan ruotsalaispuolustajan kintereillä ovat ainakin Nashville Predators sekä Edmonton Oilers.

Erik Karlssonin huikeat uratilastot löydät TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018