Shaun Heshka ei saanut pelikieltoa – Tappara menetti 5 000 euroa

Shaun Heshka ei saanut eilisestä tilanteesta pelikieltoa, vaikka Tappara teki miehestä tutkintapyynnön.
Shaun Heshka ei saanut eilisestä tilanteesta pelikieltoa, vaikka Tappara teki miehestä tutkintapyynnön.

Oulun Kärppien Shaun Heshka ei saanut pelikieltoa Tapparan tutkintapyynnöstä huolimatta. Täten tamperelaisseura menettää 5 000 euroa.

Oulun Kärppien ja Tampereen Tapparan eilisessä ottelussa sattui ja tapahtui. Ensinnäkin Kärpillä oli mahdollisuus laittaa sarja poikkia ja juhlia suomenmestaruutta, mutta sen sijaan Tappara vei kamppailun nimiinsä ja kavensi otteluvoitot 3-1:een.

Tänään sitten selvisi, että Tapparan Sebastian Repo joutui kurinpidon käsittelyyn jalkapyyhkäisyn vuoksi. Lopulta Repo sai tilanteesta yhden ottelun mittaisen pelikiellon, mutta kurinpidon työt eivät olleet vielä tässä.

Siinä samalla nimittäin tuli selväksi, että Tappara on tehnyt 5 000 euron arvoisen tutkintapyynnön Kärppien Shaun Heshkan vastaavasta tempusta. Jos Heshka ei saisi tilanteesta pelikieltoa, tulis Tappara menettämään yllämainitun summan.

Ja niinhän siinä sitten kävi. Liigan kurinpito ilmoitti, että Heshka selviää ilman pelikieltoa ja hän on pelikelpoinen illan viidennessä finaalissa. Voit katsoa kurinpidon päätöksen tästä linkistä. Samalla myös selvisi, että Tappara menettää maksamansa 5 000 euroa.

Suosittelemme myös:
Show päällä: Sebastian Repo pelikieltoon – Tappara teki tutkintapyynnön