Kärpät julkaisi toivotun jatkosopimuksen – Shaun Heshka jatkaa Oulussa

Kärpät julkaisi toivotun jatkosopimuksen - Shaun Heshka jatkaa Oulussa

Liigan kärkiseura Oulun Kärpät ja kanadalaispuolustaja Shaun Heshka ovat solmineet jatkopahvin. 32-vuotiaan kiekkoilijan uusi diili on mallia 1+1 vuotta.

Kärpät ja puolustaja Shaun Heshka ovat solmineet kauden 2018-2019 kattavan jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2019-2020. 32-vuotias puolustaja edustaa Kärppiä nyt toista kauttaan. Heshka on kirjauttanut tällä kaudella 38 peliin pisteet 8+14.

Heshkan esiintyi Liigassa ensimmäistä kertaa kaudella 2012-2013, tuolloin Porin Ässien paidassa. Mestaruuteen päättyneellä kaudella Heshka pokkasi Liigan parhaalle puolustajalle annettavan Pekka Rautakallio –palkinnon ja hänet valittiin Liigan all-stars kentälliseen. Vietettyään kolme seuraavaa kautta KHL:ssä ja SHL:ssä, Heshka saapui Kärppiin kaudeksi 2016-2017 ja pelasi 58 ottelua tehopistein 8+24.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Shaun tuo kiekollisella pelillään tärkeää erikoisosaamista Kärppien pakistoon.

Shaun on ollut tärkeä palanen meidän puolustusta nyt kahden vuoden ajan. Hienoa, että saatiin jatkosopimus tehtyä näin hyvissä ajoin. Shaun tuo varmuutta, kokemusta ja erikoisosaamista meidän puolustukseemme, kertoo Aho oululaisseuran tiedotteessa.

Oulun kiekkoylpeyden alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea heidän nettisivuiltaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Heshkan uratilastoja pääset katsastelemaan TÄSTÄ.

Lisää Suomen kiekkoiluun liittyviä uutisia pääset lukemaan sivustomme Liiga -osiosta.