VIDEO: SHL:ssä nähtiin käsittämätön oma maali – puolustaja hiljensi kotiyleisön

Eilisellä SHL-kierroksella nähtiin komea maali, kun Frölundan Fredrik Styrman iski kiekon omaan nuottaan maalivahti Johan Gustafssonin patjan kautta.
Eilisellä SHL-kierroksella nähtiin komea oma maali.

Silloin tällöin jääkiekossa nähdään hetkiä, joita on samalla sekä hauskaa että tuskallista katsoa. Yksi näistä hetkistä nähtiin eilen SHL:ssä.

Huippukiekkoilijat ovat kivenkovia ammattilaisia, joilta ei yleensä nähdä ratkaisevan oloisia isoja virheitä, mutta aika ajoin myös tällaisia nähdään. On nimittäin muistettava, että myös kyseiset kivenkovat ammattilaiset ovat vain ihmisiä.

Siksi eilisellä SHL-kierroksella nähtyä Fredrik Styrmanin omaa maalia oli omalla tavallaan tuskallista katsoa. Samaan syssyyn on kuitenkin todettava, että kyseinen osuma nostatti myös hymyn suupielille.

Styrman nimittäin yritti purkaa oman maalin edessä pyörinyttä irtokiekkoa oman pään kulmaukseen, mutta hänen harmikseen Frölundan maalivahdin, Johan Gustafssonin, patja oli tiellä. Tämän kautta se lopulta kimposikin joukkueen omaan maaliin. Osuma merkittiin lopulta vierasjoukkue Växjö Lakersin Brenda Shinniminille.

Parhaita paloja SHL:stä voit katsella TÄÄLTÄ.

SHL:n tilastoja voit taasen ihmetellä TÄSTÄ.

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!