Katso CHL- ja SHL-ottelut ilmaiseksi UnibetTV:stä

UnibetTV SHL-ottelut ilmaiseksi / Laitataklaus.com

UnibetTV on todellinen penkkiurheilijan työkalu, sillä sitä kautta näet nykyään suorana lähetyksenä sekä CHL- että SHL-ottelut ilmaiseksi.

Otteluiden katsominen ei todellakaan maksa mitään, vaan se riittää, että olet rekisteröitynyt asiakas ja pelitililtäsi löytyy rahaa tai olet jättänyt vedon 24 tunnin sisällä livestreamin avaamisesta.

UnibetTV:n lähetysten kuva on laadukasta ja muutenkin katsoja yritetään tehdä lähetyksen avulla mahdollisimman tyytyväiseksi. Ajoittain tarjolla on jopa suomalaisittain selostettuja otteluita.

Katso CHL- ja SHL-ottelut ilmaiseksi

Lätkäfaneja hemmotellaan kahden huippusarjan otteluilla, sillä suoria lähetyksiä on tarjolla sekä CHL:stä että SHL:stä.

Jääkiekon Mestarien liigaa pelataan aina alkusyksystä pitkälle talveen asti. CHL tarjoaakin mukavaa vaihtelua normaaleihin pääsarjoihin, sillä CHL:ssä on mukana Euroopan kovimpia kiekkomaita. Pääsetkin UnibetTV:n kautta ihailemaan, miten suomalaisjoukkueet pärjäävät mm. Saksan, Sveitsin ja Ruotsin kovimpia joukkueita vastaan.

Toinen UnibetTV:n kautta näkyvä jääkiekkosarja on SHL eli Ruotsin ylin sarjataso. SHL:ssä vilisee kaudesta toiseen suomalaisia huippupelaajia ja taso otteluissa on todella kova. Vauhdikkaat ja viihdyttävät ottelut tuovat varmasti oman jännityksensä arkiseen tiistai- tai torstai-iltaan.

Miten saan UnibetTV:n näkymään?

  1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Pidä huoli, että sinulla on pelitilillä rahaa. Pelkästään eurollakin saat jo lähetyksen näkymään.
  3. Etsi kalenterista peli, joka näytetään suorana lähetyksenä ja nauti penkkiurheilukokemuksesta.
  4. Lisäviihdettä otteluiden katsomiseen saat live-vedon avulla. Se on erittäin kätevää suoran lähetyksen yhteydessä.

 

Copyright © 2018 Laitataklaus.com