VIDEO: Tämä on playoff-kiekkoa! SHL:ssä painittiin jo alkulämmöillä

SHL:ssä Linköpingin ja HV71:n välisessä ottelussa nahisteltiin jo alkulämpöjen aikana.
SHL:ssä Linköpingin ja HV71:n välisessä ottelussa nahisteltiin jo alkulämpöjen aikana.

Moni on varmasti kuullut sanonnan: ”Tosipelit alkavat vasta keväällä”. Ruotsin pääsarja SHL:ssä tämä vietiin kuitenkin täysin uudelle tasolle.

Ruotsin pääsarja SHL:ssä pudotuspelit ovat jo käynnistyneet. Ottelupari HV71:n ja Linköpingin välillä on osoittautunut jo heti kättelyssä tavanomaista kuumemmaksi, sillä osapuolet painivat jo otteluparin toisessa kamppailussa.

Kyseessä ei myöskään ollut mikään tavanomainen nahistelu, sillä tämä kaikki tapahtui jo ennen ottelun alkua. Alkulämpöjen aikana kaukalossa nähtiin useampi taistelupari, mutta aivan nyrkkihippasille saakka ei päästy.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Esimerkiksi Linköpingin Emil Sylvergård eksyi alkulämmöillä väärälle kenttäpuolelle, eikä HV71 pitänyt tästä lainkaan. Tämän lisäksi Sylvergård kikkaili alkulämmöillä puolen kentän hujakoilla ollutta HV71:n maalivahtia.

Tilanne eskaloitui lopulta käsirysyksi, minkä johdosta Almen Bibicin maila liukui HV71:n kenttäpäätyyn. Kun hän lähti noutamaan tätä takaisin itselleen, huitaistiin maila yhä kauemmaksi hänestä. Kun Bibic sai työkalunsa takaisin, laukoi hän kiekon täysiä kohti vastustajajoukkuetta.

Voit katsoa koko hektisen tilanteen alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

https://www.instagram.com/p/BgUsKEmBtaP/?taken-by=tsn_official

Voit katsoa SHL:n pudotuspelejä Unibet TV:n kautta!

[ID: 6 ]

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!