VIDEO: Penguinsin tähdet turhautuivat – Sidney Crosby mätki Dillonia nyrkillä

Sidney Crosby aloitti viime yön kamppailussa joukkotappelun.
Sidney Crosby aloitti viime yön kamppailussa joukkotappelun.

Supertähti Sidney Crosby mätki Brenden Dillonia nyrkillä naamaan, kun Penguinsin ja Sharksin välisessä ottelussa nähtiin joukkotappelu.

Pittsburgh Penguinsin ja San Jose Sharksin viime yön kamppailussa kiehahti pahasti yli. Kotijoukkue Penguins hävisi ottelun lukemin 4-0 ja joukkueen supertähti Sidney Crosby ei sulattanut tätä. Hän olikin noin viisi minuuttia ennen pelin loppumista syntyneen torikokouksen päätekijöitä, joka johti lopulta joukkomylläkkään.

Koko koko sekavan tilanteen ensimmäisen varsinaisen lyönnin antoi Sharks-puolustaja Brenden Dillon, joka huitaisi Marcus Petterssonia nyrkillään.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämän jälkeen Crosby puuttui peliin ja tappelu oli valmis alkamaan. Hän nimittäin mätki Dillonia huolella nyrkillään naamaan muiden pelaajien estelyistä huolimatta.

Sharksin Michael Haley yritti tasata tämän jälkeen puntit Crosbya vastaan, mutta tuomarit onnistuivat puuttumaan peliin ennen kunnon iskujen vaihtamista.

Tilanteessa nähtiin useita jäähyjä, kun sekä Haley, Dillon, Evander Kane, Pettersson, Crosby sekä Tanner Pearson saivat kaikki rangaistukset. Kaksi sekuntia tämän jälkeen Phil Kessel lähti istunnolle korkeasta mailasta, kun taasen Kris Letang sekä Evgeni Malkin saivat rangaistukset hiukan myöhemmin.

LUE MYÖS: VIDEO: Älytön joukkotappelu johti 17 henkilön pelikieltoon

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!