Sidney Crosby yllätti paikallisen nuorukaisen – harjoitukset ulkojäällä kahdestaan

Sidney Crosby yllätti nuoren kanadalaiskiekkoilijan ulkojääkaukalossa.
Sidney Crosby yllätti nuoren kanadalaiskiekkoilijan ulkojääkaukalossa. Kuva: Getty Images

Kanadan suurin ja mahtavin jääkiekkoilija, Sidney Crosby, yllätti nuoren kiekkoilijan täysin paikallisessa ulkojääkaukalossa.

Pittsburgh Penguinsin megatähti Sidney Crosby otti tammikuun alussa kaiken irti seuran viiden päivän mittaisesta lomasta, ja hän matkasi tyttöystävänsä kanssa Quebecin Mont-Tremblantiin. Crosby ei kuitenkaan halunnut olla koko lomansa ajan ilman jääkiekkoa, vaan hän pakkasi myös luistimet mukaansa.

9. tammikuuta hän päättikin suunnata aamutuimaan paikalliseen ulkojääkaukaloon, mutta hän ei ollut suinkaan pikkukaupungin ainoa aamuvirkku, joka halusi harjoittaa lajitaitojaan.

Kaukalossa häntä nimittäin odotti 19-vuotias Guillaume Ouimet, jolla ei ollut minkäänlaista aavistusta, mikä häntä kyseisenä aamuna odotti.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Tunnistin hänet välittömästi jo kauempaa ja olin aivan ällikällä lyöty. Seuraavaksi havahduin siihen, kun esittelin itseäni, Ouimet kertoi La Presselle.

Kaksikko ei myöskään suostunut pieneen höntsäilyyn, vaan he pitivät yhdessä yli tunnin mittaiset harjoitukset. Ouimet pelaa itse juniorikiekkoa Mont-Tremblant Diables nimisessä joukkueessa, joten harjoitukset tulivat hyötykäyttöön myös hänen osaltaan.

Kun Crosby ja Ouimet päättivät lyödä pillit pussiin harjoitusten suhteen, päätti Ouimet viedä Crosbyn vierailulle hänen joukkueensa pukuhuoneeseen. Mukana menossa oli myös Crosbyn tyttöystävä, joka ottikin kaksikosta muutaman yhteiskuvan.

Voit lukea koko tarinan kuvien kera TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Monelle tuttu ”seinä” tuli vastaan – ”Joonas Donskoi got Kronwalled”