VIDEO: Flyers-fani laittoi Sidney Crosbyn kuvia pisuaareihin

Sidney Crosbyn kuvia löytyi Flyersin kotihallin pisuaareista.
Sidney Crosbyn kuvia löytyi Flyersin kotihallin pisuaareista.

Philadelphia Flyersin fani sai neronleimauksen, minkä vuoksi hän laittoi Sidney Crosbyn kuvia pisuaareihin. Supertähti ei pitänyt ideaa alkuperäisenä.

Pittsburgh Penguins ja Philadelphia Flyers muodostavat NHL:n yhden parhaista rivalryista, eli taistelupareista. Osapuolten välillä puhutaankin, että heillä ei ole viha-rakkaus-suhdetta, vaan puhdas viha-suhde.

Sama pätee myös seuran faneihin, jotka eivät voi sietää toisiaan. Fanit eivät myöskään siedä toistensa tähtiä, minkä vuoksi esimerkiksi Sidney Crosbyn on luultavasti yksi Philadelphia vihatuimmista miehistä.

MUISTA MYÖS
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Nyt eräs kekseliäs Flyers-fani onkin saanut todellisen neronleimauksen; hän nimittäin tulosti kuvia Crosbyn naamasta, jotka hän sitten kävi laittamassa areenan pisuaareihin. Jokainen varmasti tietää, mikä tempun tarkoitus on.

Crosby ei ollut kuitenkaan vakuuttunut pilasta, sillä hän väitti, että kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin on tapahtunut. Näin ollen kanadalaistähti kertoi, että kyseessä ei ollut alkuperäinen, eli originaali, pila.

– Tämä ei ole ensimmäinen halli, missä näin on käynyt. En tiedä varastivatko he idean jostakin muualta, mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, Crosby kertasi median edessä.

https://www.instagram.com/p/Bho9hA5hVyS/?taken-by=tsn_official

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Ruotsissa kaikkien aikojen surkein tappelu? Finaali päättyi lukemiin 7-0