VIDEO: Sidney Crosbysta kuoriutunut uskomaton baseball-pelaaja

Sidney Crosbysta on muovaantunut viime aikoina todellinen baseball-pelaaja.
Sidney Crosbysta on muovaantunut viime aikoina todellinen baseball-pelaaja.

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbysta on muovautunut viime aikoina uskomaton baseball-pelaaja. Todistusaineistoa löytyy joka lähtöön.

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby on monien mielestä maailman paras jääkiekkoilija. Hän kisaa tittelistä tällä hetkellä yhdessä Edmonton Oilersin Connor McDavidin kanssa.

Vaikka McDavid saattaakin olla joillakin osa-alueilla Crosbya parempi. Crosbysta on nimittäin kuoriutunut loistava baseball-pelaaja, kiitos niiden maalien, jotka kanadalaistähti on iskenyt ilmasta sisään. Esimerkkejä löydät esimerkiksi täältä sekä täältä.

Nyt NHL on luonut Crosbyn viime aikaisten osumien pohjalta komean kollaasiin, jossa on Crosbyn komeimpia ilmasta tehtyjä maaleja. Näitä löytyykin nykypäivänä oikeastaan joka lähtöön.

https://www.instagram.com/p/Bg9OmSpFiJo/?taken-by=nhl

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Crosby on pelannut tällä kuadella 78 ottelua, joissa hän on iskenyt 28 maalia ja yhteensä 85 tehopistettä. Koko uransa aikana kanadalaishyökkääjä on pelannut NHL:ssä 860 runkosarjakamppailua, joissa hänen tehonsa ovat 410+702, mikä tekee kaiken kaikkiaan 1 112 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!