Video: Sikailuistaan tunnettu Zac Rinaldo jälleen pitkään pelikieltoon – tyrmäsi vastustajan yhdellä iskulla

Arizona Coyotesin hyökkääjä Zac Rinaldo on jälleen otsikoissa sikailun vuoksi. Tällä kertaa kurinpito asetti hänet mittavaan kuuden ottelun pelikieltoon.

Kun NHL-piireissä keskustelu kääntyy Arizona Coyotesin hyökkääjä Zac Rinaldoon, ei äänensävy ole yleensä se kaikista kiltein.

Rinaldo nimittäin tunnetaan kaukaloiden todellisena rottana ja kovaotteisena rautanyrkkinä, jonka pelitaidot eivät päätä huimaa. Hän on pelannut NHL:ssä yhteensä 306 runkosarjaottelua, joissa hän on kerännyt tililleen 11 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. Rangaistusminuutteja hänellä on sen sijaan 687 kappaletta.

Rinaldo on noussut otsikoihin tasaisin väliajoin juuri kovien otteidensa vuoksi. Tällainen nähtiin myös äskettäin, kun Coyotes kohtasi Colorado Avalanchen.

Kamppailussa Rinaldo pääsi pamauttamaan kovan taklauksen Avalanchen Nathan MacKinnoniin, minkä perään Avalanche-puolustaja Samuel Girard päätti kysäistä Rinaldolta kuulumiset.

Rinaldo ei vain ollut juttutuulella, sillä hän päätti pamauttaa nyrkkinsä sen enempiä kysymättä Girard’n naamaan. Lopulta NHL:n kurinpito päätti ”palkita” Rinaldon kuuden ottelun mittaisella pelikiellolla.

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että Rinaldo on saanut kurinpidolta uransa aikana viisi eri rangaistusta. Nämä ovat tuottaneet kaiken kaikkiaan 25 ottelua pelikieltoa, ja noin 174 000 dollaria sakkoja.