IL: TPS:ltä kova kaappaus – Simon Suoranta siirtyy Turkuun

Simon Suoranta siirtyy Iltalehden tietojen mukaan ensi kaudeksi TPS:n riveihin.
Simon Suoranta siirtyy Iltalehden tietojen mukaan ensi kaudeksi TPS:n riveihin.

Iltalehden tietojen mukaan Porin Ässissä viime kaudella pelannut Simon Suoranta on tehnyt sopimuksen Liigan välieristä ulos pullahtaneen TPS:n kanssa.

Porin Ässissä kaksi viime kautta pelannut Simon Suoranta on tehnyt joukkueen riveissä kovia tehopistelukemia. Kaudella 2016-17 hän teki 53 otteluun 18 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Viime kaudella hän pelasi loukkaantumisen vuoksi vain 22 ottelua, mutta teki tästäkin huolimatta 18 pistettä.

Nyt Suorannan palvelukset ovat herättäneet myös suurempien seurojen huomion. Iltalehti kertookin, että Suoranta on tehnyt sopimuksen turkulaisseura TPS:n kanssa.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

25-vuotias voimahyökkääjä on pelannut Liigassa myös Oulun Kärppien riveissä. Hän on kiekkoillut Suomen pääsarjatasolla kaiken kaikkiaan 256 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 42 maalia ja yhteensä 82 tehopistettä.

TPS eteni tällä kaudella aina välieriin saakka, kunnes tie nousi pystyyn Tapparaa vastaan. Joukkueella on edessä vielä pronssiottelu, jossa se kohtaa joko HIFK:n tai Kärpät. Seuran suunnalta ei vielä myönnetty, että sopimus Suorannan kanssa olisi vielä tehtynä.

– Meillä on kausi vielä kesken. Ensi vuoden joukkue julkaistaan myöhemmin, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi Iltalehden mukaan.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Dustin Byfuglien jyräsi Wildin Eriksson Ekin täysin pystyyn niitillään