Single-vedolla startataan Triplaus lätkässä!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Miksi betsata Coolbetilla?

Lätkäkattaus on tänään harvinaisen kapea: Liigassa pelataan yksi ottelu, mutta tulevan yön NHL-kierros tarjoilee kuusi matsia. Katseet siirretäänkin rapakon toiselle puolelle, josta tarkastelun alle napataan Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen taisto. Triplaus-skabaan isketään Nuottipaitojen lopullinen voitto (sisältää JA + RL), kertoimella 3,03.

Avalanche on tuttuun tyyliinsä ollut vakuuttava, ja jengi porskuttaakin läntisen divisioonan kakkosena, jakaen ykköspaikan VGK:n kanssa 50 pisteellä. Blues ei ole pelannut täysin omalla tasollaan. Jengi sijoittuu neljänneksi 38 pisteellä. AVS on ollut erityisen vaarallinen etenkin hyökkäyspään pelissä: Mikko Rantanen ja Nathan MacKinnon ovat tälläkin kaudella tehneet tuhoja. Bluesilla vastaavasti on ollut nimenomaan maalinteon kanssa ongelmia viime peleissä.

St. Louis tarpoo neljän matsin tappioputkessa, mikä pitäisi pikimmiten katkaista. Kotijoukkueen ennakkosuosikin asema on ansaittu, mutta allekirjoittaneen silmään Bluesin kertoimessa on ilmaa. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, voittojen jakaantuessa tasan. AVS on todennäköisempi voittamaan mittelön, mutta vieraiden kerrointa ei yksinkertaisesti tässä kohtaa sivuuteta.

TRIPLAUKSEEN!