Sinkkua lapulle änäristä ja Tuplauksen kimppuun!

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon yhdellä pelivalinnalla, joka poimitaan ensi yön NHL-kierrokselta.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tänä maanantaina luotetaan rohkeasti Calgary Flamesin suoraan voittoon Ottawa Senatorsista. Coolbet sattuu sopivasti tarjoamaan Flamesin voitosta tasan kakkosen kertoimen, mikä on myös markkinatoppi.

Senators ja Flames kohtaavat kolmannen kerran perättäin. Ottawa harjasi ensimmäisen taiston nimiinsä 6-1 voitolla, mutta Calgary nousi omalle tasolleen viime pelissä ja otti 3-6 revanssin. Tasoero on näiden kahden kohdalla sen verran selkeä, että toistamiseen Ottawa tuskin yltää suonenvetoon. Senatorsin oma pää vuotaa kuin seula ja Flamesilta löytyy tulivoimaa, vaikkakaan maalinteko ei vielä ole ollut aivan omalla tasolla. Ennakkosuosikki on selvä ja vieraisiin luotetaan!

TUPLAUKSEEN!