Skorpionit pakottivat Antti Raannan muuttamaan – 16 skorpionia parissa kuukaudessa!

Antti Raannan oli muutettava uuteen asuntoon.
Antti Raannan oli muutettava uuteen asuntoon. Kuva: Getty Images

Elämä Yhdysvaltain aavikolla on melkoisen erilaista kuin esimerkiksi kotoisessa Suomessa – skorpionit pakottivat Antti Raannan muuttamaan.

Suomalaisvahti Antti Raanta kaupattiin viime kesänä New York Rangersista Arizona Coyotesiin ja kulttuurishokki oli varmasti melkoinen, kun valtava metropoli vaihtui aavikkoon.

Itse asiassa Raanta onkin saanut ensimmäisten Arizonassa viettämiensä kuukausien aikana tottua sellaisiin haasteisiin elämässä, millaisia hän ei olisi osannut varmastikaan kuvitella edes villeimmissä kuvitelmissaan: toisin sanoen skorpionit ajoivat Antti Raannan ulos kodistaan.

Kyllä, luit aivan oikein.

Chicago Sun-Timesin toimittaja Mark Lazerus nimittäin tietää Twitter-tilillään kertoa, että Raanta joutui muuttamaan vaimonsa, lapsensa ja koiransa kanssa uuteen osoitteeseen.

Muutto tapahtui jo viime vuoden lopulla, mutta nyt Lazerus tiesi kertoa aiheesta enemmän: talossa oli skorpioni-tartunta ja siellä oli nähty ainakin 16 skorpionia parin kuukauden sisällä.

Raanta avautui aiheesta jo aiemmin Ylen haastattelussa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Ei siellä vanhassa kämpässä voinut lapsen ja koiran kanssa olla. Sanotaanko näin, ettei ensimmäisenä tullut kesällä mieleen, että muutetaan asuntoon, joka on skorpionien valtaama. Arvio oli, että voi mennä kolmesta viiteen kuukautta ennen kuin niistä pääsee eroon.

Kun Raanta perheineen asui vielä vanhassa vuokra-asunnossaan, sai hän kuulla joukkuekavereiltaan kommentteja aiheesta – se oli itse asiassa yksi Coyotes-pelureiden ykköspuheenaiheista.

– Jätkien reaktiot ovat epäuskoisia. Yleensä, kun menee aamulla hallille, ensimmäisenä kysytään, että montako skorpionia eilen näit.

Suosittelemme myös:
Kommentti: Miten Liiga voitaisiin pelastaa ja mitä siitä seuraisi?