Venäläispuolustaja Slava Voynov sai NHL:ltä koko kauden mittaisen pelikiellon

Slava Voynov sai NHL:ltä koko kauden mittaisen pelikiellon.
Slava Voynov sai NHL:ltä koko kauden mittaisen pelikiellon.

Los Angeles Kingsin ex-puolustaja Slava Voynov sai NHL:ltä koko kauden mittaisen pelikiellon, joka sisältää myös kevään pudotuspelit.

Venäläispuolustaja Slava Voynov pidätettiin vuonna 2014 vaimonsa pahoinpitelystä. Hän virui lopulta vankilassa 90 päivän ajan, minkä jälkeen miehen seurajoukkue Los Angeles Kings purki hänen sopimuksensa. Voynov siirtyi lopulta KHL-seura Pietarin SKA:han.

Tulevalla kaudella Voynovilla olisi ollut mahdollisuus palata takaisin NHL:ään, mikä ei onnistunut aiemmin rikosrekisterin vuoksi. Voynov ei nimittäin olisi saanut Yhdysvaltoihin työviisumia.

NHL päätti kuitenkin puuttua vielä peliin, joskin paluu taalakaukaloihin oli vielä kaikkea muuta kuin varma. Liiga on nyt kaiken lisäksi lätkäissyt Voynoville koko kauden mittaisen pelikiellon, joten venäläispakki voi palata maailman parhaaseen liigaan aikaisintaan kaudeksi 2020-21.

Voynov ehti pelata NHL:ssä vain 190 runkosarja- ja 64 pudotuspeliottelua. Lyhyestä Pohjois-Amerikan urasta huolimatta Voynov voitti Stanley Cupin kahdesti vuosina 2012 & 2014. Jos NHL päättää ”armahtaa” Voynovin tulevan kauden päätteeksi, olisi hän tällöin 30-vuotias.

LUE MYÖS: Voittoputki-kisa: Voita matka Stanley Cup -finaaleihin!

https://www.instagram.com/p/BwC2uDJhWqj/

Jos et saa kuvaa näkyviin, löydät sen myös täältä.