Video: Slovakian pääsarjassa käsittämätön yhden miehen rankkari-show

Slovakian pääsarjan Extraliganissa nähtiin viikko sitten rangaistuslaukauskisa, jossa Samuel Zahradnik teki kaksi huimaa maalia.

Slovakian pääsarjassa kohtasivat reilu viikko sitten Nove Zamky ja Zvolen. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä lopulta rangaistuslaukauskisaan asti, jossa shown varasti Nove Zamkyn mailataituri Samuel Zahradnik.

Slovakiassa rankkarit ammutaan eri systeemillä kuin täällä kotoisessa Liigassa. Siellä ammutaan ensin viisi kierrosta, jonka jälkeen pelin ollessa edelleen tasan, on vuorossa kerrasta poikki -menetelmällä vedettävät jatkokierrokset.

Zahradnik oli Nove Zamkyn viides ampuja ja hänen oli pakko onnistua, jotta kisa etenee jatkokierroksille. Nuorukaisen päätä ei pakkotilanne huimannut. Zahradnik ampui kiekon käsittämättömällä tavalla molempien jalkojensa takaa verkkoon.

Huima taidonnäyte palkittiin sillä, että hän pääsi jatkokierroksella yrittämään uudemman kerran maalintekoa, eikä Zahradnikin toinenkaan yritys jättänyt kylmäksi. Kiekko upealla Forsberg-harhautuksella maaliin ja voitto Nove Zamkylle.

Slovakian pääsarjassa huimaa rankkaritaituruutta – Samuel Zahradnik teki kaksi kylmänviileää maalia

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Lukolle harvinainen murskatappio KooKoon vieraana – KalPa palasi kaukaloihin voitokkaasti