Sport pestasi kaksi kanadalaispakkia – kaappasi Shaun Heshkan Kärpistä

Vaasan Sport tiedotti hankkineensa Liiga-konkari Shaun Heshkan Oulun Kärpistä. Lisäksi Nicholas Canade vahvistaa vaasalaisia ensi kaudella.


Lätkätuplauksessa jatketaan kahdella NHL-betsillä


Tällä kaudella 10. sijalle sijoittunut Vaasan Sport tiedotti tehneensä pelaajasopimukset kahden uuden kanadalaispuolustajan kanssa.

Viisi viime kautta Oulun Kärppiä edustanut Shaun Heshka siirtyy Sportin riveihin. Kiekollisesti taitavan Heshkan sopimus kattaa ensi kauden.

Heshka on kahdesti urallaan nostellut Kanada-maljaa ilmaan SM-liigan voiton merkiksi. Ensimmäinen mestaruuksista tuli plakkariin kauden 2012-2013 päätteeksi Porin Ässissä. Jälkimmäisiä mestaruusjuhlia hän puolestaan vietti Kärpissä vuonna 2018.

”Heshka on pitkään ollut koko Liigan kärkipakkeja ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet Sportiin. Todella monipuolinen pelaaja ja erikoistilanneosaamista löytyy niin yli kuin alivoimaankin. Kokenut liideri, jolle on varattu iso ruutu joukkueessa – tärkeä pelaaja ja hankinta meille”, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kuvaili seuran tiedotteessa.

Lisäksi Sport kertoi tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen Nicholas Canaden kanssa. Sopimukseen sisältyy kolmen kuukauden try out -jakso.

Canade on 21-vuotias nuorukainen, joka pelasi viime kaudella Tampereen KOOVEEn riveissä muutamia otteluita sekä Mestistä että A-junioreiden SM-sarjaa. Canade on alun perin hyökkääjä, mutta pelipaikka on viime aikoina vaihtunut puolustajaksi.

”Canade omaa huikean potentiaalin ja on tulevaisuuden pelaaja. Huippuluistelija ja kiekollisesti taitava pelaaja, joka on nopeasti omaksunut myös uuden pelipaikkansa. Uskon, että tulee yllättämään monet positiivisesti”, Jämsä lupailee.

Shaun Heshkan pelaajaprofiili.

Nicholas Canaden pelaajaprofiili.


KATSO MYÖS: Video: Jani Hakanpää tykitti toisen osumansa Carolinassa hirvittävällä lämärillä