Vaasan Sportille kaksi kovaa vahvistusta

Vaasan Sportille alkukausi ei ole ollut ruusuinen. Sport hakee uutta nousua kahden rutinoituneen hyökkääjän voimin.

Liigassa sarjajumboksi valahtanut Vaasan Sport tiedotti hankkineensa kaksi uutta, Liigassa jo tasonsa osoittanutta hyökkääjää.

30-vuotias hyökkääjä Michael Keränen vahvistaa vaasalaisia loppukauden mittaisella sopimuksella. Kaudella 2013-2014 Liigan runkosarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Keränen pelasi viime kaudella HIFK:ssa 34 ottelua tehopistein 13+7=20. Alkukaudella Keränen ei ole pelannut vielä missään.

Keräsen tapaan loppukauden mittaisella sopimuksella hyökkäysvoimaa Sportille tuo Mika Partanen. Tämän kauden Suomi-sarjaa Porvon Huntersissa pelannut Partanen pääsi kokeilemaan siipiään myös yhden ottelun ajan KHL-seura Helsingin Jokereissa, kun helsinkiläisiä vaivasivat laajat poissaolot. Partanen onnistui tekemään maalin ainoaksi jääneessä KHL-ottelussaan.

”Tuloksenteko on ollut meillä haasteellista ja meillä on vahva usko siihen, että molemmat pelaajat pystyvät meitä siinä asiassa auttamaan. Tällä ratkaisulla haetaan myös kilpailua peliajasta ja osan pelaajien heräämistä. Keränen ja Partanen ovat molemmat kokeneita tämän sarjan huippupelaajia, jotka tuovat meille lisävariaatioita ketjukoostumuksiin ja ylivoimapelaamiseen”, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi Sportin tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Kärpät hankki tutun nimen Jesse Puljujärven korvaajaksi – Juhamatti Aaltonen tekee paluun Raksilaan