Päätös tuli: Sportin ja Tomek Valtosen tiet erkanevat

Tomek Valtosen pesti Sportin päävalmentajana päättyi ennen aikojaan.
Tomek Valtosen pesti Sportin päävalmentajana päättyi ennen aikojaan.

Vaasan Sportin ja seuran pitkäaikaisen valmentajan, Tomek Valtosen, tiet erkanevat. Mies toimi joukkueen luotsina neljän kauden ajan.

Vaasan Sportin kaudesta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, vaikka se onnistuikin voittamaan runkosarjan viimeisessä ottelussaan Pelicansin.

Seura jäi lopulta koko Liigan sarjataulukon viimeiseksi, eikä vaasalaisten peli lähtenyt luistamaan oikeastaan missään vaiheessa.

Nyt seuralta on tullut odotettu päätös: se on purkanut päävalmentaja Tomek Valtosen sopimuksen. Tämä tapahtui seuran tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä.

– Päädyimme tähän ratkaisuun siksi, että tarvitsemme uuden alun ja lähdemme sitä kautta rakentamaan uutta tulemista, Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoi seuran tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Valtonen toimi Sportin päävalmentajana neljän kauden ajan. Hänellä oli sopimus myös tulevasta sesongista, mutta osapuolet päättivät yhdessä, että tätä ei käytetä.

– Kiitän sydämeni pohjasta seuraa ja kaikkia toimihenkilöitä sekä tukijoita näistä vuosista. Tavataan varmasti vielä jääkiekon merkeissä tulevaisuudessa, Valtonen herkisteli tiedotteessa.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018