VIDEO: Stamkos ja Alzner ottivat yhteen – ”tappelusta” naurettava halailutuokio

VIDEO: Stamkos ja Alzner ottivat yhteen -

Tampa Bay Lightningin superstara Steven Stamkos ja Montreal Canadiensin Karl Alzner ajautuivat huvittavaan poikapainiin yön NHL-kierroksella.

Canadiensin puolustaja Karl Alzner leikkasi Tampan huippuhyökkääjää Nikita Kucherovia jalallaan keskialueella ottelun avauserässä, josta Lightningin Steven Stamkos suuttui Alznerille ja haastoi tämän myllyyn.

Kyseisestä nyrkkihipasta ei kuitenkaan muodostunut mitään kaikkien aikojen lyöntiesitystä, kun pelaajien nujakka koostui lähinnä toistensa paidan selkämyksistä repimisestä ja halailusta noin 15 sekuntia kestäneessä yhteenotossa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

29-vuotias kanadalaispakki Alzner sai muutaman jabin iskettyä 28-vuotiaaseen Stamkosiin, mutta muuten painista ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Koominen kahnaus päättyi lopulta tuomareiden tultua tanssiparin väliin pelin oltua 1-1-tilanteessa.

Tampa Bayn kapteenille Stamkosille tuomittiin ”rähinästä” jäähy muotoa 2+5+10 tappelusta ja sen aloittamisesta, kun Alzner puolestaan selvisi tilanteesta viisiminuuttisella.

Itse kamppailu meni vierasjoukkue Lightningin nimiin niukalla 3-4-päihityksellä rankkareiden jälkeen Montrealin kotikaukalossa Bell Centressä.

Miesten välinen tanssihetki videomuodossa:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018