Stanley Cup -finaali: Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens

Stanley Cup -finaalisarja täräytetään ensi yönä tulille, kun TBL ja Montreal Canadiens lyövät mailansa yhteen kello 03:00. 

Stanley Cup -kisa: voita NHL-pelipaita!

Sävelet tulevaan ottelusarjaan ovat melko selkeät. Tampa Bayn mestaruudesta on tarjolla kerroin 1,36, kun taas Habsin voitosta irtoaa kerroin 3,25. Toisaalta pudotuspelit ovat tähänkin asti olleet täynnä yllätyksiä, joten Montrealia ei sovi aliarvioida.

Tampan taival finaaliin eteni melko lailla odotusten mukaisesti. Ensin kukistui Florida Panthers voitoin 4-2, seuraavaksi Carolina Hurricanes komeasti 1-4 ja välierissä New York Islanders lähti laulukuoroon game sevenissä. Isles onnistuikin laittamaan Lightningin tiukille.

Montreal sen sijaan on raivannut tiensä tänne asti hiukan yllättäen. Toronto Maple Leafs kaatui otteluvoitoin 4-3, Winnipeg Jets peräti 4-0 ja Vegas Golden Knights 4-2. Montreal oli käytännössä jokaisessa sarjassa enemmän tai vähemmän altavastaaja.

Tampa vetää pidemmän korren jokaisella osa-alueella. Etenkin sen tulinen hyökkäysosasto tulee näyttämään isosti sarjan suuntaa, ja paljon riippuukin siitä kuinka Canadiens kykenee tähän vastaamaan. Allekirjoittanut kuitenkin luottaa vankasti isäntiin avausottelussa, ja vetolapulle lähteekin Tampa Bay Lightning -1,5 -veto (veto osuu, kunhan TBL voittaa vähintään kahdella maalilla). Tästä irtoaa melko mellevä kerroin: 2,44.

Veikkaa avausmaalin syntyaikaa ja voita NHL-pelipaita!

Tampa Bay -1,5 (2,44)