Tampasta uutispommi – Steve Yzerman siirtyy sivuun GM:n tontilta

Steve Yzerman palaa Detroitiin GM:n rooliin.
Steve Yzerman palaa Detroitiin GM:n rooliin.

Tampasta jysähti tiistai-iltaan todellinen uutispommi, kun Steve Yzerman siirtyy sivuun Lightningin GM:n tontilta. Hänen paikkansa ottaa Julien BriseBois.

Kiekkolegenda Steve Yzerman on toiminut Tampa Bay Lightningin GM:nä vuodesta 2010 lähtien. Tänä aikana mies on luonut seurasta yhden suosikeista Stanley Cup -jahdissa ja tuonut joukkueeseen rutkasti uskottavuutta.

Nyt Tampasta kantautui kuitenkin todellinen jymy-yllätys, sillä Yzerman on kertonut huhujen mukaan joukkueelle siirtyvänsä sivuun seuran GM:n tontilta. Yzerman siirtyy seuraavaksi, ainakin lähteiden mukaan, seuran neuvonantajaksi.

Pian uutisen jälkeen Detroit Free Pressin Helene St. James kertoi Twitterissä, että Yzerman aikoo palata seuraavaksi kotiinsa Detroitiin, missä hän pelasi vuodet 1983-2006. Peliuransa jälkeen Yzerman toimi Detroit Red Wingsin kiekkotoimien varapuheenjohtajana 2006-2010.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Yzermanin paikan Lightningin GM:nä tulee ottamaan Julien BriseBois, joka on toiminut seuran apulais-GM:nä vuodesta 2010 lähtien.

The Athleticin James Mirtle kertoi Twitterissä, että BriseBois on kerännyt viime aikoina suurta mielenkiintoa muilta seuroilta. Mirtle arvelikin, että Lightning halusi kiinnittää miehen GM:kseen siitä syystä jo nyt, että seura onnistuisi pitämään miehen seuran riveissä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
NHL:ssä treidi – Bostonin luottopakki Adam McQuaid New Yorkiin