KUVAT: Kokonaan suklaasta tehty Marc-Andre Fleury -veistos ihastuttaa

Suklaasta tehty Marc-Andre Fleury -veistos herätti myös median mielenkiinnon.
Suklaasta tehty Marc-Andre Fleury -veistos herätti myös median mielenkiinnon.

Kokonaisuudessaan suklaasta tehty Marc-Andre Fleury -veistos lasvegasilaisessa liikkeessä on herättänyt myös median huomion.

Kyllä, luit otsikon täysin oikein.

Vegas Golden Knightsin tähtivahti Marc-Andre Fleurystä on tehty veistos, johon on käytetty vain ja ainoastaan suklaata. Kyse ei ole myöskään mistään pikkuteoksesta, vaan kyseessä on aidon kokoinen Fleury. Suklaata on siis kulunut ja paljon.

Kuvat veistoksesta on julkaistu muun muassa kanadalaisen mediajätin, TSN:n, Instagram-tilillä. Kuvan yhteydessä kerrottiin, että veistos pitää majaansa Las Vegasissa, missä se on näytillä.

https://www.instagram.com/p/BhXuETGB_Cd/?hl=fi&taken-by=tsn_official

Jos et saa kuvaa näkyviin, löydät sen myös täältä.

Allekirjoittanut bongasi veistoksesta kuitenkin yhden virheen. Nimittäin Fleury näyttää pitävän käsissään rightin puoleista mailaa, vaikka kyseessä on leftillä pelaava maalivahti. Kilpi ja räpylä ovat saatu oikeisiin käsiin, mutta maila näyttää erehdyttävän paljon väärän kätiseltä. Toki kyseessä saattaa olla optinen virhe.

Tämä ei kuitenkaan himmennä taiteilijan työtä, sillä kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan mykistävän hieno teos.

Suosittelemme myös:
Pistepörssin voittajat: McDavid rikkoi lähes 20 vuotta vanhan ”kirouksen”