Suomalainen lähellä yli 82 000 euron jättipottia! Kaikki kiinni Jokerit-ottelusta

Lätkäkalenteri viikko 5.
Lätkäkalenteri viikko 5.

Coolbetin suomalainen vedonlyöjä on lähellä yli 82 000 euron jättipottia. Koko summa on nyt kiinni Jokerien ja CSKA:n välisestä ottelusta.

Vedonlyönti on yleensä mukava harrastus. Ja jos olet tässä hyvä, voit tienata sen yhteydessä mukavia summia puhdasta kahisevaa. Harvoin kuitenkaan puhutaan aivan jättimäisistä tuotoista, esimerkiksi, sanotaanko nyt vaikka yli 82 000 euron voittopotista.

Coolbetin suomalaisasiakas lähellä massiivista voittoa

Nyt yksi suomalainen vedonlyöjä on kuitenkin lähellä tällaista jackpotia. Nimittäin jos Jokerien ja CSKA:n illan ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasatuloksessa, menee kyseisen betsaajan viiden kohteen yhdistelmä oikein. Tähän mennessä aiemmin pelatut neljä kohdetta ovat jo osuneet onnistuneesti.

Coolbetilla jätetyssä lapussa oli muun muassa yksi 50 kertoimen kohde. Tämä oli viikonlopun La Liga -otteluun, jossa kohtasivat Atletico Madrid ja Villareal. Peluri oli veikannut otteluun, että Atletico johtaa kamppailua ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta Villareal veisi lopulta pelin nimiinsä. Ja näinhän siinä pääsi myös käymään.

Jännitystä oli varmasti ilmoilla, sillä Villareal teki ratkaisevan maalinsa vasta lisäajan puitteissa. Pelaaja onnistui haistelemaan myös Lyonin voiton Marseillesta kertoimella 4,38.

Nyt lapun suhteen ollaan tultu siihen pisteeseen, että kaikki on enää kiinni Jokerien ja CSKA:n välisestä väännöstä. Kamppailu alkaa klo 18:30. Jos peli päättyy tasan, voittaa vedonlyöjä aivan käsittämättömän 82 561,20 € suuruisen potin. Lapun kerroin oli alunperin 2752,040 ja panosta siinä oli 30 euroa. Lapun löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Voit pyrkiä myös itse samaan esimerkiksi Coolbetin Tuplauksen myötä. Vihjeitä maanantain otteluihin löydät TÄÄLTÄ. Ei sovi myöskään unohtaa viikonlopun ehdotonta kruunujalokiveä, Triplausta. Mukaan tähän jännittävään vedonlyöntimuotoon pääset TÄSTÄ.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Coolbetin suomalainen asiakas lähellä todellista jättipottia

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!