Suomalaiset isosti esillä KHL:n pleijareissa – ykköstykkinä Teemu Hartikainen!

Teemu Hartikainen vietti tämän kevään pudotuspeliavauksessaan neljän tehopisteen iltaa.
Teemu Hartikainen vietti tämän kevään pudotuspeliavauksessaan neljän tehopisteen iltaa.

KHL:n pudotuspelit ovat jo kovassa vauhdissa ja suomalaispelaajista niin sanottu ykköstykki tämän päivän otteluissa oli Teemu Hartikainen.

Salavat Yulaev Ufan paidassa pelaava Teemu Hartikainen oli ketjukaverinsa Linus Omarkin kanssa täysin pitelemätön Avangard Omskin miehistölle.

Kaksikko laittoi Ufan pudotuspeliavauksessa rokin soimaan: Hartikaiselle kirjattiin ottelussa upeat tehot 2+3 ja Omarkin vastaava saldo oli puolestaan 1+3, kun Ufa voitti kotiottelunsa numeroin 6-4. Myös saman ketjun Joonas Kemppainen (0+1) ylsi ottelussa pisteille.

Lokomotivin illassa Petri Kontiola otti puolestaan ratkaisunavaimet kouraansa pudotuspeliavauksessa Torpedo Nizhny Novgorodia vastaan, kun hän ratkaisi joukkueelleen 2-1-voiton ajassa 58:20 iskemällään voittomaalilla.

Helsingin illassa, Jokerien kaataessa HK Sotshin lukemin 7-2, suomalaisittain show’n varastivat tehot 0+3 iskenyt Sami Lepistö ja kahdesti verkkoja heilutellut Eeli Tolvanen. Myös Olli Palola (1+1) vietti ottelussa kahden pisteen iltaa. Vierailta Jyrki Jokipakka (0+1) oli rakentamassa joukkueensa jälkimmäistä maalia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Oskar Osalan (0+0) edustama Metallurg Magnitogorsk ryösti kotiedun välittömästi itselleen kaatamalla Jekaterinburgin vieraissa lukemin 3-2.

Ville Lajusen (0+0) Spartak Moskova joutui puolestaan paikallisvastustaja TsSKA Moskovan murskaamaksi lukemin 0-6. Juha Metsola puolestaan torjui Amur Habarovskin maalilla 46 kertaa, mutta joutui tyytyä 0-3-vierastappioon Ak Bars Kazanin vieraana.

Olympiavoittajia vilisevä Pietarin SKA oli puolestaan tiukoilla Severstalin kanssa, vaikka pelillisesti ottelu olikin yhtä päätä. SKA voitti ottelun lopulta jatkoajalla 4-3. Mikko Koskiselle kirjattiin 14 torjuntaa ja Jarno Koskiranta jäi ilman tehopistemerkintöjä.

KHL:n pudotuspelikaavion löydät TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018