Suomalaispelaaja voitti 1000€ pikkupanoksella!

Liigan otteluohjelma kaudella 2019-20 on julkaistu.
Liigan otteluohjelma kaudella 2019-20 on julkaistu.

Coolbetin suomalaispelaaja voitti 1000€ eiliseltä Liiga-kierrokselta. Kohteiksi pelaaja oli valinnut pelkkiä maalintekijäkohteita.

Kun tiedät mitä teet, on homma yleensä todella helppoa. Näin voisi todeta Coolbetin suomalaisesta asiakkaasta, joka nappasi eiliseltä Liiga-kierrokselta reilu 1000€ neljän kohteen lapulla, jonka hinta oli vain 5 euroa.

Lapulta löytyi neljä maalintekijäkohdetta, kun asiakas veikkasi David TomasekinTommi SantalanJuhani Jasun sekä Oliwer Kaskin tekevän maalin. Täten suomalaisen asiakkaan viikonlopun riennot muuttuivat kertaheitolla paremmiksi.

Voit ihastella voittolappua alhaalta löytyvästä kuvasta, mutta ennen sitä kannattaa ottaa pieni katsaus lauantain kohteisiin, jos haluat myös itse päästä nauttimaan vastaavasta voiton tunteesta.

Lauantain jääkiekko-kohteet – useita loistavia otteluita:

Illan pelit aloittaa viiden ottelun Liiga-kierros, kun Ilves kohtaa Jukurit, JYP HPK:n, Kärpät Sportin, Ässät KalPan, Pelicans Tapparan ja SaiPa KooKoon.

Kertoimien perusteella selkein ottelu tullaan pelaamaan Oulussa, kun Kärpät kohtaa Sportin. Kärppien kerroin suoraan voittoon on 1.31 ja Sportin jopa 8.25. Kamppailu ei missään nimessä ole se kaikista tavanomaisin, sillä kyseessä on Jussi Jokisen comeback-peli Liiga-kaukaloihin.

Jokisen debyytin uskotaan olevan menestyksekäs, sillä hänen kertoimensa yli 0,5 tehopisteeseen on 1,50. Jos Jokinen ei taasen tee pistettä, on tämän kerroin 2.40.

Tiukinta tulee kertoimien perusteella olemaan Lahdessa Pelicansin ja Tapparan välisessä väännössä. Kotijoukkueen suoralle voitolle tarjoillaan kerroin 2.53 ja Tapparalle 2.55.

Lue myös: VIDEO: Ville Nieminen sekosi – jäälle lensi juomapullo ja pikkutakki

Myös Mestiksessä pelataan viiden ottelun mittainen kierros, ja kuten monet tietävät, on Suomen toiseksi korkein sarjataso moniltakin osin mielenkiintoinen. Yksi hyvä kohde on SaPKon voitto, sillä Savonlinnassa pelataan tänään juhlaottelu seuran 90-vuotis synttärien kunniaksi, joten tunnelma tulee olemaan katossa.

Myös NHL:ssä on tarjolla valtava määrä kohteita, sillä jopa 26 joukkuetta on tositoimissa illalla/yöllä. NHL-kierroksen aloittaa kaksi Prime Time -ottelua. Ensimmäisenä vuorossa on klo 20:00 alkava Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers ja heti 21:00 Montreal Canadiens ja New Jersey Devils aloittavat oman kamppailunsa.

SIIRRY LÄTKÄKERTOIMIIN!

EI TILIÄ? EI HÄTÄÄ! AVAA SE TÄSTÄ

Mutta kuten jo yllä luvattu, löytyy alta suomalaispelaajan 1000 euron arvoinen voittolappu, olkaa hyvät!

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!