Suomen ketjut Norja-peliin tässä – Olli Palolan kisapassi leimataan

Illan MM-taistossa Saksa tarjosi Leijonille shokkihoitoa.
Illan MM-taistossa Saksa tarjosi Leijonille shokkihoitoa.

Suomen ketjut Norja-peliin ovat nyt selvillä. Selvää on myös se, että Kunlun Red Stariin siirtyneen hyökkääjän Olli Palolan kisapassi leimataan.

Suomen ketjut Norjaa vastaan ovat nyt selvillä. Maalinsuulle tekee paluun Harri Säteri, joka seurasi Suomen edellisen ottelun Latviaa vastaan penkin puolelta, Ville Husson kantaessa torjuntavastuun. Säteri pelasi kuitenkin Leijonien avausottelussa Etelä-Koreaa vastaan, jossa hän päästi yhden maalin ja otti vain kahdeksan torjuntaa.

Puolustuksen osalta otteluun lähdetään täysin samoilla pakkipareilla kuin Latviaa vastaan. Myös ylimääräinen, eli 7. pakki, on säilynyt ennallaan, ja hän on Juuso Riikola.

Myös hyökkäys on pysynyt lähes täysin ennallaan kuin edellisessä ottelussa Latviaa vastaan, jonka Suomi voitti lukemin 8-1. Ainoa muutos hyökkäyksessä on se, että viime kaudella Helsingin Jokereissa pelanneen Olli Palolan kisapassi leimataan, joskin hän on Norja-pelissä 13. hyökkääjä.

Palola siirtyy tulevaksi kaudeksi kiinalaiseen KHL-seuraan, Kunlun Red Stariin. Hän teki viime kaudella Jokerit-nutussa 50 runkosarjaotteluun seitsemän maalia ja yhteensä 24 tehopistettä.

Jos Suomi onnistuu olemaan kamppailussa yhtä vakuuttava kuin kahdessa edellisessä, on hyvin todennäköistä, että Palola tullaan näkemään Leijonien pelaavassa miehistössä jo hyvissä ajoin. Suomi on voittanut kaksi ensimmäistä kamppailuaan maalierolla 16-2. Sebastian Aho on tehnyt kahteen ensimmäiseen otteluun neljä maalia ja yhteensä täysin käsittämättömät 10 tehopistettä.

TARKEMMAN OTTELUENNAKON NORJAA VASTAAN LÖYDÄT TÄMÄN LINKIN TAKAA!! SAMASTA LINKISTÄ LÖYDÄT MYÖS 10€ ILMAISVEDON!

Suomen ketjut Norja-peliin

Maalivahdit:
29 Harri Säteri (aloittaa)
31 Ville Husso

Hyökkäysketjut:
24 Kasperi Kapanen – 64 Mikael Granlund – 96 Mikko Rantanen
19 Veli-Matti Savinainen – 20 Sebastian Aho – 86 Teuvo Teräväinen
25 Pekka Jormakka – 74 Antti Suomela – 65 Sakari Manninen
18 Saku Mäenalanen – 22 Janne Pesonen – 12 Marko Anttila
34 Olli Palola

Puolustus:

41 Miro Heiskanen – 2 Ville Pokka
55 Miika Koivisto – 77 Markus Nutivaara
4 Tommi Kivistö – 6 Julius Honka
50 Juuso Riikola

Suosittelemme myös:
Ville Pokka jättää Pohjois-Amerikan taakseen – uusi seura Avangard Omsk!

Kaiken turnauksesta, muun muassa pistepörssin, sarjataulukot jo monet muut asiat löydät MM-kisojen virallisilta sivuilta tästä.