Suomi-sarjajoukkue hankki jälleen runsaasti liigakokemusta

Suomi-sarjajoukkue Karhu HT
Karhu HT on hankkinut lyhyen ajan sisään liigakokemusta yli 1000 ottelun edestä. (Kuva: Karhu HT)

Suomi-sarjajoukkue Karhu HT tiedotti Facebookissa, että alkukauden pelaamatta ollut hyökkääjä Tuomas Huhtanen liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella.

32-vuotias Tuomas Huhtanen on pelannut Liigassa 514 runkosarjaottelua Ässien, HIFK:n, Lukon, Ilveksen ja KooKoon riveissä.

Useampaa Mestis-joukkuettakin edustanut Huhtanen pelasi Karhu HT:n riveissä myös viime kaudella kahdessa Suomen Cupin ottelussa. Hän oli mukana järjestämässä suuryllätystä Turun Kupittalla, kun Karhu HT pudotti Mestiksen kärkijoukkueisiin kuuluvan TUTO Hockeyn cupista.

– Nyt viimeistään kannattaa saapua Isomäen lehtereille seuraamaan näiden poikkeuksellisten pelaajien otteita, Karhu HT:n päivityksessä kehoitettiin.

Julkaisussa käytettiin monikkomuotoa, sillä Karhu HT julkaisi vastikään Severi Sillanpään loppukauden mittaisen sopimuksen. Urallaan Huhtasen tavoin yli 500 liigaottelua pelannut Sillanpää on ehtinyt pelaamaan myös Allsvenskanissa, KHL:ssä ja Mestiksessä.

Sillanpää kuului myös Ässien kauden 2012-2013 Suomen mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen.

Konkarikaksikon lisäksi myös viidellä muulla Karhu HT:n pelaajalla (Samuli Virkkunen, Kasperi Nuto, Jesse Huhtala, Julius Harttunen ja Atte Valli) on vyöllään liigakokemusta.

Suomi-sarjajoukkue Karhu HT julkaisi kovan vahvistuksen

Tiedote: Huhtanen. Karhu on päässyt yhteisymmärrykseen alkukauden pelaamatta olleen Tuomas Huhtasen kanssa. Kyseessä…

Posted by Karhu HT on Teisipäev, 21. jaanuar 2020

Jos Facebook-postaus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

KATSO MYÖS: Video: KHL-seuran kapteeni kolaroi autolla humalassa – potkut tuli!

LUE MYÖS: Kollegat äänestivät: Aleksander Barkov on NHL:n aliarvostetuin pelaaja