Suomi – Tshekki avaa Moskovan EHT-turnauksen

Leijonat kohtaa Tshekin torstaina jo klo 13:00, kun Moskovassa pelataan EHT-lätkää. Jukka Jalonen on kasannut turnaukseen nimivahvan joukkueen.

Coolbetin Joulukalenteri – uusi tarjous joka päivä!

Karjala-turnauksessa nähtiin kotimaan kentiltä tuttuja maajoukkuemiehiä, mutta tällä kertaa mukana on myös kokeneita vahvistuksia. Tästä ryhmästä on ainakin nostettava esiin hyvää KHL-kautta pelaavan Jori Lehterän nimi. Leijonien mukana onkin vain kolme ensikertalaista. Samaa kastia on myös Tshekin nippu, joka vilisee KHL-jäiltä tuttuja pelureita.

Tasainen kohtaaminen lienee tosiasia myös tänään, kuten aiemmin tänä syksynä Karjala-turnauksessa. Tuolloin Tshekki oli lopulta vahvempi numeroin 0-2. Tänään jotain samansuuntaista tulosta sopinee odottaa, sillä molemmat joukkueet omaavat vahvan alakerran ja hyvät veskarit.

Mikäli Leijonien ryhmä vakuuttaa paperilla ja voittoon riittää luottoa, niin Coolbetiltä irtoaa tällä hetkellä markkinatoppia kertoimella 2.22. Siihen ei kuitenkaan tällä kertaa tartuta, vaan poimitaan under pois kuleksimasta. Alle 4.5 maalin rajalle saa mukavan kertoimen 2.02 johon uskaltaa iskeä pelimerkit.

Alle 4.5 maalia (2.02)