Tshekki jäi Suomen jalkoihin – Leijonat voittoon olympiakenraalissaan

U20 MM-kisat starttaavat jälleen Tapaninpäivänä.
U20 MM-kisat starttaavat jälleen Tapaninpäivänä.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue, tuttavallisemmin Leijonat, kohtasi aamun harjoitusottelussaan Tshekin. Kyseessä oli Suomen olympiakenraali.

Suomen Leijonien kisaurakka Pyeongchangin talviolympialaisissa starttaa 15.2., eli neljän päivän päästä. Tuolloin Leijonat kohtaa klo 05:10 (Suomen aikaa) alkavassa kamppailussa Saksan. Turnauksen aikataulut ja lohkot löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Tänä aamuna Leijonat on vastaavasti pelannut harjoitusottelun Tshekkiä vastaan. Suomi vei kamppailun nimiinsä lukemin 2-0, kiitos Miro Heiskasen ja Jonas Enlundin maalien, sekä Mikko Koskisen nollapelin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseessä oli Leijonien olympiakenraali, joten tämän kamppailun myötä Suomella ei ole muita vaihtoehtoja, kuin olla valmiina olympialaisten mukana tuomiin haasteisiin.

Suomen molemmat maalit nähtiin ottelun toisen erän puolivälin hujakoilla. Ensimmäisenä osui Enlund Juuso Hietasen syötöstä, kun kello oli vanhentunut 11:17.

Leijonien toinen tuli vain noin puoli minuuttia edellisestä, kun Heiskanen iski kiekon komealla laukauksella maaliin. Osumaan sai syöttöpisteen Petri Kontiolan.

Suosittelemme myös:
Yle: Leijonat harjoitteli ensimmäisen kerran – näilläkö ketjuilla liikenteeseen?